Loading Events

« Vsi dogodki

  • Dogodek se je že zgodil.

Avdicije za Mešani pevski zbor KUD Coda

13. 9. 201727. 9. 2017, Maribor 

Mešani pevski zbor KUD Coda je bil na pobudo zborovodkinje Lee Gačnik ustanovljen septembra 2016. Zapolnjuje dotlej obstoječo praznino med tekmovalnimi in upokojenskimi pevskimi zbori. V zboru je kakovostno preživljanje prostega časa našlo do tega trenutka 17 pevk in pevcev različnih starosti, ki se po zborovski literaturi sprehajajo med lažjimi in zahtevnejšimi skladbami najrazličnejših stilov. Zbor je v tem obdobju nanizal že kar nekaj nastopov, med drugimi tudi dobrodelni božični koncert, kjer je uspešno zbral sredstva za tople obroke OŠ Prežihovega Voranca, v marcu 2017 pa je prvič uspešno nastopil tudi na Območni reviji odraslih pevskih zborov v Mariboru.

Cilji zbora iz meseca v mesec, iz nastopa v nastop, rastejo. Želja vseh vpletenih je redno polnjenje koncertnih dvoran ter udeležba na nacionalnih in mednarodnih tekmovanjih. Vaje potekajo v Mestni četrti Koroška vrata Maribor enkrat tedensko.

Če te zborovsko petje v mešani zasedbi veseli se lahko prijaviš na avdicijo na mepz@kud-coda.org. Avdicije za nove pevce bodo potekale ob 16. uri v prostorih Mestne četrti Koroška vrata (Vrbanska 10, Maribor):

► 13. septembra,
► 20. septembra in
► 27. septembra.

Zaradi lažje organizacije te naprošam, da se na avdicijo predhodno prijaviš na e-mail naslov. Ne bo vam žal ;)!

Če vas nismo prepričali pa vas morda prepričamo s petjem. Na spodnji povezavi lahko prisluhnete delčku naše lanske sezone:

Vse ostale informacije so vam na voljo na tej povezavi dogodka!

Podrobnosti

Začetek:
13. 9. 2017
Konec:
27. 9. 2017
Kategorija:
Spletna stran:
https://www.kud-coda.org/dejavnosti/mesani-pevski-zbor-kud-coda/

Organizator

Glasbena šola KUD Coda
Telefon:
031 230 691
E-pošta:
Spletna stran:
http://www.kud-coda.org

Prizorišče

Mestna četrt Koroška vrata
Telefon:
041 848 858
Vrbanska cesta 10, Maribor, Podravska 2000 Slovenia
+ Google zemljevid