Loading Events

« Vsi dogodki

  • Dogodek se je že zgodil.

“Ko se lipčki ženijo 3”

7. 4. 2018, 19.30, Litija 

| 10 €

»Ko se lipčki ženijo 3«
LIPA IN UROŠ KUZMAN
ROCK RITMI & ŠALEŠKI STAND UP

V pevskem društvu Lipa bomo letos za tradicionalni koncert ob gregorjevem ubrali malo drugačno pot. Koncert bo 7. aprila zažarel ljubezen v rock stilu ob spremljavi odličnih glasbenikov. Izvedli bomo priredbe zagotovo vsem znanih slovenskih in tujih izvajalcev, kot
so: Siddharta, Tabu, Pop Design, Šank Rock, Big foot mama, Nude, Eric Clapton, Queen, Billy Joel, The Beatles …

Tokratni gost večera, ki mu vokalni sestavi in rock glasba niso tuji, prihaja iz Šaleške doline, natančneje iz Velenja. UROŠ KUZMAN je matematik, stand up komik in član Šaleškega študentskega okteta. Naziv “Stand up komik leta 2012” gotovo ni od muh, v kar smo se lahko prepričali po nastopih v oddaji “PlanetStandUp” in “Na žaru z Ladom Bizovičarjem”. Z Andrejem Hočevarjem je leta 2010 izdal avtorsko zgoščenko “Greva pod objem neba” s planinskimi pesmimi. Dobre volje in smeha torej ne bo primanjkovalo!

Vstopnice bodo v predprodaji na voljo na Eventimovih prodajnih mestih, Petrolu, Pošti Slovenije, lahko pa se obrnete tudi direktno na nas – Lipke in Lipce. Prav tako bo prodaja vstopnic na dan koncerta pri vhodu v dvorano uro pred začetkom.

Kljub rock večeru ne bomo pozabili na romantiko. Zato si lahko tudi letos rezervirate romantično mizico za dva – izvrstna priložnost za zmenek, praznovanje obletnice ali sproščen večer v dvoje ob dobri glasbi, pijači in prigrizku.

Lepo povabljeni, da se nam pridružite v športni dvorani Gimnazije Litija in skupaj z nami zažarite v soju luči, glasbe in zabavnih vložkov. Za popoln spomin na večer bomo poskrbeli s fotografiranjem v foto kotičku po koncertu. Vabljeni med nas, mi se že veselimo! 🙂
Lipke in Lipci

Podrobnosti

Datum:
7. 4. 2018
Čas:
19:30–19.30
Vstopnina:
10 €
Kategorija:

Organizator

PD Lipa Litija
Telefon:
+38651239790
E-pošta:
Spletna stran:
http://www.lipa-litija.si/

Prizorišče

Gimnazija Litija
Bevkova 1c, Litija, Osrednja Slovenija 1270 Slovenia
+ Google zemljevid