Loading Events

« Vsi dogodki

  • Dogodek se je že zgodil.

Pevska delavnica z Diegom Barriosom Rossom

30. 6. 2017, Ljubljana 

Od 17. julija 2017 do 21. julija 2017
Rok za prijavo: 30. 6. 2017

Pevska delavnica, ki jo vodi Diego Barrios Ross, se začne z analizo pevskega znanja in individualnih sposobnosti posameznika, nadaljuje pa z učenjem, ki je prilagojeno stopnji pevskega predznanja tečajnika. Delavnica je primerna za popolne začetnike in tiste, ki želijo osvežiti temeljna znanja o pravilnem položaju telesa pri petju, o dihanju s prepono, vokalni tehniki, razvijanju mišic grla, odkrivanju rezonatorjev telesa in tvorbi tona. Pri študiju izbranih pesmi se poleg pridobljenega tehničnega znanja, dodajo še napotki o interpretaciji in odrskem nastopu.

Delavnica ponuja model treninga pevca s celovitim pristopom do pevske umetnosti. Pri petju kot več razsežnostni umetnosti sodeluje več nivojev ustvarjalnosti in zavesti. Večino časa bodo pevci posvetili tehniki, kar je osnovni pogoj za pevčev vokalni razvoj. Cilj delavnice pa je tudi pridobiti znanja na drugih področjih, ki pomembno sooblikujejo pevsko izkušnjo: odrska pojavnost, samopodoba, ustvarjalnost s pozitivnim pristopom, sproščenost, osredotočenost in osebno izražanje.

Pouk poteka skupinsko, štiri pedagoške ure na dan in se zaključi z internim nastopom.
Kotizacija: 125 EUR

Kotizacija se plača na osnovi računa, ki ga izda Glasbena matica sedem dni pred začetkom izobraževanja. Odpoved brez finančnih obveznosti za prijavitelja je možna do 15 dni pred začetkom izobraževanja. V primeru naknadne odpovedi je udeleženec dolžan plačati 75 % kotizacije, razen če je razlog za odpoved zdravstvene narave ali druge objektivne težke okoliščine, ki kandidatu onemogočijo udeležbo na izbranem programu.

Prizorišče

Glasbena matica, Lajovčeva dvorana
Gosposka ulica 8, Ljubljana, 1000 Slovenia

Organizator

Glasbena matica Ljubljana
Telefon:
+386 (1) 421 05 93
E-pošta:
Spletna stran:
www.glasbenamatica.si