Loading Events

« Vsi dogodki

  • Dogodek se je že zgodil.

Poletni glasbeni tabor Attacca – rok prijave

31. 7. 2017, Maribor 

Carmina Slovenica, ki že več kot 50 let mladim nudi kakovostno glasbeno in gledališko udejstvovanje ter aktivno preživljanje prostega časa, pripravlja konec poletnih počitnic Poletni glasbeni tabor Attacca, kamor se lahko vpišejo vsi, ki imajo veselje do glasbene, plesne in gledališke ustvarjalnosti, jih zanimajo nove izkušnje, želijo ustvariti nova prijateljstva, pripadati skupini, biti kreativni; torej vsi tisti, ki so teden počitnic pripravljeni nameniti umetnosti in druženju z vrstniki.

“Tabor mi je bil zelo všeč, ker je bil zahtevnejši od mojih dosedanjih pevskih in plesnih dejavnosti. Všeč mi je bilo, da sem se veliko naučila in spoznala nove prijateljice ter prijazne učitelje.”

“Bila je izredno lepa izkušnja. Občutek, ko smo združevali petje in ples, je bil neverjeten in bi zato naslednje leto zagotovo spet obiskala tabor. Navdušena sem nad tem, koliko smo dosegli.”

“Bilo je zabavno, čudovit način za preživljanje počitnic. Družile smo se med seboj, pridobila sem nekaj novih prijateljic.”

Vabljeni torej na vpis v Poletni glasbeni tabor Attacca, ki bo potekal od 28. do 31. avgusta 2017 v Unionu v Mariboru. S petjem, igranjem na instrumente in plesom bodo sodelujoči spoznavali različne glasbene zvrsti, bisere svetovne glasbene dediščine, kulturo in tradicijo svojega in drugih narodov ter seveda tudi glasbo našega časa.

Na Attacco vabimo otroke in mladino treh starostnih skupin:
PU: 5–7 let, 16.00-18.00
Junior: 8–11 let, 16.00-19.00
Prime: 12­–15 let, 10.00-13.00

Program bo obsegal petje, različne gibalne tehnike, igranje tolkal, vodeno poslušanje glasbe, ples, …

VTISI 2015 in 2016

Za prijavo na delavnice ni potrebno imeti predhodnega znanja ali izkušenj.
Prijavnina za skupino PU je 15 EUR, za skupini Junior in Prime pa 20 EUR za vse dni.

Rok prijave: 31. 7. 2017

Za prijavo je potrebno izpolnjeno in podpisano prijavnico (nadejete na https://www.carmina-slovenica.si/novice/poletni-tabor-attacca_10_1/ ) poslati na naslov Zbor Carmina Slovenica, Partizanska cesta 12, 2000 Maribor ali skenirano na mail arhiv@carmina-slovenica.si.

Organizator

Carmina Slovenica
Telefon:
Partizanska 5
Spletna stran:
www.carmina-slovenica.si

Prizorišče

Unionska dvorana Maribor
Prešernova ulica 3, Maribor, SI-2000 Slovenia
+ Google zemljevid