Loading Events

« Vsi dogodki

Prišel, zapel, ostal in z nami odpotoval!

31. 10. 2016, 19.30, Koper 

APZ UP v svoje vrste vabi nove pevce in pevke!

Akademski pevski zbor Univerze na Primorskem predstavlja eno najaktivnejših družabnih dejavnosti za študente, dijake in druge glasbene navdušence. Na zelo kakovostnem nivoju mladim omogoča umetniško poustvarjanje, z organizacijo koncertov kakovostne glasbe pa bogati koncertno dejavnost na Obali.

Pevci in pevke se redno predstavljajo na koncertih in tekmovanjih doma in v tujini, od koder se vsakič znova vračajo z največjimi uspehi.

Študij je lažji, če je študent sproščen. APZ UP te popelje v nov svet in te naredi aktivnejšega. Je kot pojoča bolnišnica, saj petje krepi imunski sitem, izboljšuje dihanje, zmanjšuje anksioznost in krepi samozavest. APZ UP je dobra klapa, ki se rada potepa in premika meje!

Vsak ponedeljek in sredo od 19.30 do 22.00 nas lahko obiščeš v predavalnici Burja 1, na Fakulteti za humanistične študije Koper. Z veseljem te sprejmemo v svoje vrste.

Letošnjo sezono zbor stopa v 13. leto svojega delovanja. Vabimo vse, ki vas veselijo petje, potovanja in spoznavanja novih krajev, držav, koncerti, tekmovanja in prijetno druženje, da APZ UP postane vaša obštudijska dejavnost.

S skupnimi močmi bomo lažje soustvarjali novo obdobje APZ UP.

Vabimo vas, da našo novico delite tudi med svoje sošolce, prijatelje, znance, sorodnike in druge glasbene navdušence.

Se že veselimo vašega odziva in aktivne udeležbe.

Podrobnosti

Datum:
31. 10. 2016
Čas:
19:30–19.30
Kategorija:

Prizorišče

Fakulteta za humanistične študje, Koper
Titov trg 5, Koper, Primorska 6000 Slovenia
+ Google zemljevid