Loading Events

« Vsi dogodki

  • Dogodek se je že zgodil.

Skupni koncert Northern Spirit Singers (VB) in Vox Carniola (SI)

19. 4. 2017, 19.30, Bled 

| Vstop prost

Na koncertu v cerkvi sv. Martina na Bledu bosta nastopila kar dva vrhunska pevska zbora, in sicer Northern Spirit Singers (VB) in Vox Carniola (SI).

Mešani pevski zbor Northern Spirit Singers, prejemnik številnih nagrad za najboljši zbor in zmagovalec zborovskih tekmovanj v Veliki Britaniji, je bil ustanovljen leta 2000. Zbor se redno udeležuje mednarodnih tekmovanj in svoj večkrat nagrajeni repertoar cerkvenih in posvetnih pesmi predstavlja na turnejah po tujini. Med drugim je v preteklosti obiskal Belgijo, Portugalsko, Nizozemsko, Nemčijo in Italijo.

Pevski zbor Kulturnega društva Vox Carniola je bil ustanovljen leta 1998 v želji po formiranju sestava, ki bi omogočal prepevanje zborovske literature na nekoliko višjem nivoju. Zbor je zmagovalec številnih mednarodnih tekmovanj in prejemnik prestižnih priznanj doma in v tujini. Kulturno društvo se umešča med vidnejše slovenske zbore s pestrim programom, ki ga uspešno ponuja v večjih urbanih središčih z uveljavljeno tradicijo in zvestim poslušalcem v krajih iz katerih prihajajo pevci.

Vabljeni na nepozaben koncert. Vstop prost.​

Podrobnosti

Datum:
19. 4. 2017
Čas:
19:30–19.30
Vstopnina:
Vstop prost
Kategorije:
,