MePZ Postojna vabi k sodelovanju zborovskega dirigenta

Zbor v letošnjem letu zaključuje 33. sezono delovanja. V tem času je rasel tako številčno kot v kakovosti, kar je dokazoval na različnih tekmovanjih, pa tudi na številnih koncertih in nastopih.

Od leta 1999 se je zbor udeležil sedmih državnih tekmovanj Naša pesem v Mariboru, od koder se je vračal s srebrnimi, leta 2007 pa z zlato plaketo.

Od leta 2000 sodeluje tudi na mednarodnih tekmovanjih. Do letos jih je bilo že 19, in sicer na Češkem, v Italiji, Grčiji, Belgiji, Veliki Britaniji, Avstriji, na Nizozemskem, Poljskem in v Srbiji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini …

MePZ Postojna je izdal štiri zgoščenke, zadnjo ob 30-letnici delovanja.

Zbor ima vaje dvakrat na teden, in sicer ob ponedeljkih in četrtkih. Z menjavo dirigenta pričakuje nadaljevanje in nadgradnjo dosedanjega resnega in uspešnega dela.

Vodenje zbora se uredi s pogodbo, po dogovoru. Pisne prijave z življenjepisom sprejemamo po elektronski pošti katarina.temkova@gmail.com do vključno 20. avgusta 2016. Za dodatne informacije lahko pokličete na tel. številko 031 339 296 (Katarina Temkova). Predviden začetek  je oktobra 2016. Več informacij o zboru na http://mepz-postojna.si/ in https://sl-si.facebook.com/mepzpostojna.

 

mepz_postojna_razpis