Teden ljubiteljske kulture 2016: 13.–22. maj 2016

Nov TLK je že na obzorju, še boljši in še večji! Že veste, kaj boste pripravili za TLK 2016? Potem pa kar pogumno kliknite na tlk.jskd.si. Prijave so odprte!

 

SPOŠTOVANE KULTURNE USTVARJALKE IN USTVARJALCI, vabimo vas k sodelovanju pri tretjem vseslovenskem TEDNU LJUBITELJSKE KULTURE  med 13. in 22. majem 2016!

Tretji teden v maju 2016 bo Teden ljubiteljske kulture v Sloveniji in zamejstvu zaživel tretjič zapored. Tudi letos bomo poskrbeli za aktualnost in široko medijsko pokritost projekta. Vabimo vas k skupnemu praznovanju in sodelovanju in vas prosimo, da vabilo posredujete naprej.  Priložnost, da svojo kulturno ustvarjalnost postavite v središče majskega dogajanja ponujamo vsem, ki ste kulturno aktivni – kulturnim društvom in zvezam, kulturnim zavodom, posameznikom, šolam, vrtcem, lokalnim skupnostim, muzejem, knjižnicam, ateljejem …

KAKO LAHKO SODELUJETE V TEDNU LJUBITELJSKE KULTURE?

V Tednu ljubiteljske kulture lahko sodelujete s programom, ki vam najbolj ustreza – s predstavo, koncertom, razstavo, pogovorom z zanimivimi ustvarjalci… Dogodek je lahko velik (letni koncert, celovečerni dogodek …), lahko pa tudi zgolj simboličen (dan odprtih vrat, javna vaja), da opozorimo nase in na svoje delovanje. Velja pravilo, da nič ni preveliko in nič premajhno!

Del projekta lahko takoj postanete s prijavo dogodka preko prijazne spletne aplikacije, ki jo najdete na spletni strani tlk.jskd.si. Skupaj lahko veliko glasneje opozorimo na pečat, ki ga puščamo v družbi. Kakšne so prednosti sodelovanja v okviru TLK 2016? Odgovori vas čakajo tukaj.

Vabljeni, da skupaj zatresemo Slovenijo!

Ekipa TLK

 

teden_lk_2016_moj