V napovednik dogodkov možen tudi vpis avdicij

Da bodo vsi zborovski dogodki zbrani na enem mestu in boste o njih čim bolje obveščeni, vabljeni k vpisu zborovskih koncertov, izobraževanj in drugih dogodkov na napovednik Naših zborov. Od letošnje jeseni lahko vanj vpisujete tudi avdicije, vse dogodke pa bomo redno objavljali tudi na naši Facebook strani.

NAVODILA ZA VPISOVANJE DOGODKOV:

Dogodke lahko organizatorji sami vpisujete v NAPOVEDNIK DOGODKOV. Navodila so stalno objavljena na vstopni strani Naših zborov desno spodaj pod koledarjem dogodkov (kliknite povezavo KAKO VPISATI DOGODEK), objavljamo pa jih še tukaj:

Na vstopni strani desno spodaj pod koledarjem izberite REGISTRIRAJTE SE >>. Po vpisu uporabniškega imena in e-naslova boste prejeli geslo, s katerim se lahko prijavite na spletno stran in vpisujete dogodke, tako da izberete VPIŠITE/UREJAJTE SVOJE DOGODKE >>. Besedilo omejite na 10.000 znakov, sliko pa na največ 800 px po daljši stranici. Uporabite lahko eno sliko, seveda pa navedite povezavo na spletno stran dogodka oziroma organizatorja. Vpisani dogodek bo objavljen v roku 24 ur.

Vabljeni k ogledu napovednika:

napovednik_2016_09_06_c