Slovenska filharmonija – ugodna ponudba Vokalnega abonmaja

Spoštovani ljubitelji glasbe, zborovski pevci,

s svojo dejavnostjo dokazujete, da vam glasbena umetnost veliko pomeni. Posvečate ji svoj dragoceni prosti čas, zato smo prepričani, da vas tudi bogati in navdihuje.

Vabimo vas, da nekaj izbranih nedeljskih večerov preživite v družbi Zbora Slovenske filharmonije in naših gostov. Srečali se boste z najboljšimi evropskimi dirigenti in dirigentkami ob poustvarjanju glasbene literature iz celotne svetovne zakladnice vseh časov.

Zbor Slovenske filharmonije (ZSF) je bil kot poklicni koncertni zbor z imenom Slovenski komorni zbor ustanovljen leta 1991. Osrednje umetniško poslanstvo zbora je izvajanje glasbe a cappella (to uresničuje v Vokalnem abonmaju) ter izvajanje vokalno-instrumentalne glasbe z Orkestrom Slovenske filharmonije ter drugimi slovenskimi in tujimi orkestri. ZSF je od maja 2016 polnopravni član prestižnega evropskega združenja  profesionalnih pevskih zborov TENSO.

Za kulturna društva smo pripravili imenitno ponudbo, ki jo vsekakor ne smete prezreti. Pri nakupu Vokalnega abonmaja 18/19, ki vsebuje osem koncertov, vam nudimo posebno ugodnost, naš filharmonični zborovski popust – sedeže I. kategorije za ceno 50 evrov,  sedeže II. kategorije pa za 39 evrov. Pri nakupu petih ali več abonmajskih vstopnic vašemu društvu podarimo zbirko Slovenska zborovska glasba, ki obsega kar 56 zgoščenk antologije posvetne glasbe.

V novo sezono stopamo z velikimi načrti. V okviru Modrega, Oranžnega, Vokalnega in Študentskega abonmaja pripravljamo pester program, gostimo vrhunske dirigente in soliste, koncertne večere pa oblikujemo za vse glasbene okuse in vse generacije poslušalcev.

Načrtujemo še različne samostojne koncertne večere, zelo uspešni Filharmonični festival baročne glasbe, festival V novo leto z novo glasbo ter ciklus družinskih koncertov, ki bo v okviru sobotnih matinej ponudil glasbene dogodke, namenjene različnim generacijam otrok in mladostnikov.

Vljudno vabljeni torej, da z nami vstopite v novo sezono vrhunskih koncertnih doživetij.

Veselimo se vašega obiska!

Slovenska filharmonija

Dodatne informacije: 01 241 08 04  ali zbor@filharmonija.si, www.filharmonija.si